Dagens lunch v. 9

Måndag
Kurdisk kycklinggryta med okra, tomat och vitlök. Serveras med ris och kokt broccoli. 119 kr


Tisdag
Ångkvarnens wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, ärtor och potatispuré. 119 kr


Onsdag
Slottsstek av fransyska från Mysinge. Med gräddsås, vinbärsgelé och pressgurka. Serveras med kokt Solmarkapotatis. 119 kr


Torsdag
Stekt karréskiva av Västerslätgris med ratatouille och dragonsmör. Serveras med helstekt Solmarkapotatis. 119 kr


Fredag
Persiljejärpar av färs från Mysinge och Västerslät. Serveras med gräddsås, pressgurka och timjanrostad Solmarkapotatis. 119 kr


Rätter som serveras hela veckan (måndag till fredag)
Panerad stekt torskfilé med dillmajonnäs och citronbakad palsternacka. Serveras med kokt potatis från Solmarka. 119 kr
Kikärtsgryta med matvete och lök. Serveras med créme fraiche. 119 kr


Sidan uppdaterades 19 augusti 2019 klockan 15.39

Påryd

Tack för besöket!

Hittade du inte det du letade efter? Här kan du söka på hemsidan och i museets samlingar