Dagens lunch v. 15

Måndag
Pannbiff av färs från Mysinge- och Västerslät. Serveras med löksås, rårörda lingon och helstekt Solmarkapotatis. 119 kr


Tisdag
Honung- och ingefärsmarinerad fläskkarré från Västerslät. Serveras med varm potatissallad med haricots verts, rödlök och vitlöksskysås. 119 kr


Onsdag
Klassisk pasta carbonara med bacon, parmesan, ägg och persilja. 119 kr


Torsdag
Ugnsstekt kycklingfilé från Öland med apelsinsås och broccoliris. 119 kr


Fredag
Ångkvarnens hamburgare med Mysingefärs. Serveras i härbakat bröd. Serveras med cheddarost, coleslaw, syltad lök, saltgurka, tryffelaioli och friterad Solmarkapotatis. 119 kr


Rätter som serveras hela veckan (måndag till fredag)
Veckans fisk: Stensölåda – ugnsbakad torskfilé med tomat, purjolök, dill och smör. Serveras med kokt Solmarkapotatis. 119 kr
Veckans vegetariska/veganska: Auberginegryta med tomat och paprika. Serveras med ugnsbakad röd och gul lök, bulgur och vermicellipasta. 119 kr


Sidan uppdaterades 19 augusti 2019 klockan 15.39

Påryd

Tack för besöket!

Hittade du inte det du letade efter? Här kan du söka på hemsidan och i museets samlingar

Ändrade öppettider
Museet och restaurangen är stängda under påskhelgen, långfredagen 10 april till annandag påsk 13 april. Efter påsk är restaurangen och museet stängt lördagar och söndag tillsvidare.