Lediga tjänster


    Spontanansökan

    Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade och professionella medarbetare. Skicka gärna in ditt CV till oss, så kontaktar vi dig om det dyker upp en tjänst vi tror skulle passa dig. Skicka din ansökan till ansokan@kalmarlansmuseum.se.

    Kalmar läns museum ansvarar för att personuppgifterna hanteras korrekt, säkert och i enlighet med gällande lagar och förordningar. Personuppgifterna som behandlas är de du själv förser oss med i din ansökan. Genom att skicka in din ansökan via ansokan@kalmarlansmuseum.se samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter i rekryteringssyfte. Personuppgifterna som du skickar in kommer att hanteras av en begränsad grupp med relevans för rekryteringen eller en eventuell rekrytering.

    Spontanansökningar sparas i ett år. Ansökningar till en specifik tjänst sparas i upp till två år på grund av rätten till överklagan.

    Du har rätt att begära en rapport på vilka personuppgifter Kalmar läns museum behandlar om dig, ett så kallat registerutdrag. Du har också rätt att få felaktig information rättad, personuppgifter raderade, återkalla samtycket när som helst samt motsätta dig till att dina personuppgifter behandlas.